Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 28th, 2023 | by fileto

0

Δεσμευόμαστε ότι θα «ανοίξουμε» την οδό Αβέρωφ

Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ

Την επιτακτική ανάγκη να ανοίξει η οδός Αβέρωφ προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακή «χάος» που επικρατεί στο κέντρο της πόλης της Καβάλας, επισημαίνει με δήλωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Με αφορμή τη δήλωση του προέδρου του Σωματείου Ταξί Καβάλας Χρήστου Ιωαννίδη, ο Μάκης Παπαδόπουλος επαναλαμβάνει για ακόμα μια φορά τη δέσμευση του ότι ο δρόμος, που στο πλαίσιο της ανάπλασης της πλατείας Καπνεργάτη προορίζεται να γίνει πεζόδρομος, θα γίνει δρόμος ήπιας κυκλοφορίας.

Η δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού αναφέρει:

«Με τη δημόσια τοποθέτηση του Προέδρου του Σωματείου ΤΑΧΙ  Χρήστου Ιωαννίδη να ανοίξει η οδός Αβέρωφ, επιβεβαιωνόμαστε για ακόμη μία φορά για αυτό που προτείναμε εδώ και καιρό:

Είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να ανοίξει η οδός Αβέρωφ!

Δε θα κουραστούμε να το επισημαίνουμε και φυσικά ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ με την εκλογή μας στον Δήμο Καβάλας.

Η οδός Αβέρωφ, που προορίζεται να γίνει κλειστός πεζόδρομος στην Πλατεία Καπνεργάτη, θα ανοίξει και θα γίνει δρόμος ήπιας κυκλοφορίας!

Για να έχουν διέξοδο στις διαδρομές τους οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές, και ιδιαίτερα οι ταξιτζήδες μας που… δεινοπαθούν στο κυκλοφοριακό “χάος” που έχει δημιουργηθεί!

Το ίδιο κυκλοφοριακό “χάος” βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής, οι επαγγελματίες, οι Καβαλιώτες που επισκέπτονται το κέντρο της πόλης και οι τουρίστες.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑