Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 21st, 2022 | by fileto

0

Θανατηφόρα παράσυρση πεζού στην Καβάλα

  • Θύμα ο πολιτικός μηχανικός Παναγιώτης Βελισσάρης μέλος του Τοπικού Συμβουλίου εκλεγμένος με την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση

Τραγική κατάληξη είχε τελικά το τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου 2022, στην κατηφόρα της οδού Βότση, πίσω από το ξενοδοχείο Εσπέρια,  στην Καβάλα.

Το θύμα που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα αν και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ήδη είχε καταλήξει σύμφωνα με τους διασώστες στον τόπο του δυστυχήματος και απλά διαπιστώθηκε από τους γιατρούς!

Ο πολιτικός μηχανικός Παναγιώτης Βελισσάρης είναι ο νεκρός του τροχαίου που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Καβάλας.

Ο Παναγιώτης Βελισσάρης ήταν μέλος του Τοπικού Συμβουλίου εκλεγμένος με την παράταξη του Χρήστου Ποτόλια.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Βότση η οποία ξεκινά από την οδό Φιλίππου με μια μεγάλη κατωφέρεια διασχίζει την οδό Βενιζέλου και καταλήγει στην οδό Ερυθρού Σταυρού δίπλα στο Goodys.

Το όχημα που κινούνταν από την κατηφόρα της οδού Βότση προς την οδό Βενιζέλου στην προσπάθειά του να φρενάρει, προφανώς δεν έπιασαν τα φρένα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε διερχόμενο ο οποίος που κινούνταν επί της Βότση. 

Η Τροχαία έχει αναλάβει την υπόθεση…

φωτο: Center


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑