Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 4th, 2023 | by fileto

0

Συλλήψεις στην Ξάνθη για διακίνηση κάνναβης

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν την Τετάρτη (01/03) το απόγευμα σε περιοχή της Ξάνθης, δύο αλλοδαποί άνδρες και μία ημεδαπή γυναίκα, για διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν τα παραπάνω άτομα με όχημα σε περιοχή της Ξάνθης, όπου ο ένας άνδρας εξήλθε του οχήματος και παρέλαβε από σταθμό λεωφορείων ένα δέμα, που περιείχε ποσότητες κάνναβης βάρους 2 κιλών και 229 γραμμαρίων.

Σε αστυνομικό έλεγχο με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ο άνδρας απέρριψε το δέμα και προσπάθησε να διαφύγει απωθώντας τους αστυνομικούς, όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη, όπως και οι δύο συνεργοί του που ανέμεναν στο όχημα.

Όπως διαπιστώθηκε, το δέμα είχε αποστείλει νωρίτερα την ίδια ημέρα ο ίδιος άνδρας από υπεραστικό σταθμό λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να το παραλάβει από τη Ξάνθη.

Στην κατοχή του παραπάνω άνδρα και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οικίες του σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

• ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 14 κιλών και 295 γραμμαρίων,

• 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

• χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ και

• 1 κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑