Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 12th, 2022 | by fileto

0

Βανδή – Πάολα απασχόλησαν το Περιφερειακό Συμβούλιο

Μέχρι και αναφορές και τοποθετήσεις για την Δέσποινα Βανδή και την Πάολα, περιλάμβανε το χθεσινοβραδινό Περιφερειακό Συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που διήρκησε πάνω από 6 ώρες!!!

Όλα αυτά με αφορμή την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξανδρου Πολίτη για τροποποίηση του σχεδίου δράσης και συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην χρηματοδότηση εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα στον δήμο Καβάλας, όπου μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνεται άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μέσα στην θάλασσα, στο λιμάνι της πόλης και στη συνέχεια συναυλία στην πλατεία.

Το συγκεκριμένο θέμα το ψήφισαν όλες οι παρατάξεις (38-3 το αποτέλεσμα), εκτός της προσκείμενης στο ΚΚΕ Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά τα… ωραία ακούστηκαν όταν ζητήθηκε να τοποθετηθούν οι επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων. Ο Κώστας Κατσιμίγας σχολίασε χαρακτηριστικά: “ Για να μην χαλάσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων εγώ τουλάχιστον θα ψηφίσω υπέρ στην πρόταση του κυρίου Πολίτη. Αυτό με το δέντρο μέσα στην θάλασσα με ξεπέρασε πραγματικά και καλώ τον κύριο Πολίτη να καλέσει και την Καβαλιώτισσα Δέσποινα Βανδή να μας τραγουδήσει το τραγούδι της για τα Χριστούγεννα”.

Ενημερωμένος πλήρως ο κ.Κατσιμίγας, αφού γνώριζε και ότι η Δέσποινα Βανδή κατάγεται από την Καβάλα και το τραγούδι του Φοίβου Χριστούγεννα που τραγούδησε.

πηγη: EVROSNEWS


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑