Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 4th, 2022 | by fileto

0

Λόγια παχιά για τους αγρότες του Παγγαίου

Οι έκτακτες ανάγκες χρήζουν έκτακτων τρόπων ανέφερε ο υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος σε θέματα κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος σε σύσκεψη αγροτών και εκπροσώπων φορέων στην Ελευθερούπολη το δήμου Παγγαίου, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας και βουλευτή Καβάλας, Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Τόνισε ο υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ, ότι “ο συντονισμός των εμπλεκόμενων υπουργείων στοχεύει στη λήψη στοχευμένων μέτρων ώστε να αποζημιωθούν γρήγορα και δίκαια οι πληγέντες αγρότες και μεταποιητικές επιχειρήσεις”.

Από την πλευρά του ΕΛΓΑ ο πρόεδρός του Ανδρέας Λυκουρέτζος επεσήμανε ότι “θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια στο πλαίσιο του κανονισμού του φορέα”, ενώ ανακοίνωσε την ενίσχυση με 120 επιπλέον άτομα για την γρήγορη και πλήρη καταγραφή των ζημιών και ζήτησε να μην ζητηθούν παρατάσεις ώστε να προχωρήσουν οι εκτιμήσεις.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών Μ. Σταυριανουδάκης, η γ.γ. του υπ. Αγρ. Ανάπτυξης, Χ. Καλογήρου, ογ.γ. του υπ οικονομικών Ν. Κουλοχέρης. ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Β Παπαγεωεργίου και οι κυβερνητικοί βουλευτές του νομού.

“Ο συντονισμός όλου αυτού του μηχανισμού αποδεικνύει την ουσιαστική διαχείριση των προβλημάτων” τόνισε ο υπουργός Εθν. Άμυνας και βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στη συνέχεια το κυβερνητικό κλιμάκιο με εκπροσώππυς των αγροτών επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑