Stuttgart

Published on October 28th, 2022 | by fileto

0

Το ενεργειακό και στην έκθεση Interbad στη Στουτγάρδη

International Trade Fair for Swimming Pool, Sauna and Spa with Congress

«Το νερό είναι το στοιχείο μας – η διαφύλαξή του είναι καθήκον μας» αυτό είναι το σύνθημα που πέρασε στην έκθεση που έκλεισε σήμερα τις πύλες της στην Stuttgart Messe, με τον τίτλο Interbad και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου της πισίνας, της σάουνας και του spa.

Για συνολικά τέσσερις ημέρες, οι εκθέτες έδειξαν στο κοινό έξυπνες καινοτομίες προϊόντων, αποκλειστικά σχέδια και τεχνολογίες προσανατολισμένες στο μέλλον για πισίνες, σάουνες και spa.

Παράλληλα συζητήθηκαν οι ανάγκες και οι νέες έννοιες για την ενεργειακή απόδοση και τη βιωσιμότητα, καθώς και η έλλειψη ειδικευμένων εργαζομένων αλλά και την  εξελισσόμενη ψηφιοποίηση.

Η τάση της βιομηχανίας για επενδύσεις και η ανάγκη για επαγγελματικές ανταλλαγές, δικτύωση και η ζωντανή εμπειρία των τεχνικών εξελίξεων για πισίνες, σάουνες και ευεξία φαίνεται να είναι εξαιρετικά υψηλή, ειδικά στην σύγχρονη εποχή που διανύουμε.

Με περίπου 300 εκθέτες, η έκθεση Interbad έτυχε καλής αποδοχής όπως και στο συνέδριο DGfdB και το Διεθνές Συνέδριο Σάουνας, που έγιναν παράλληλα για πρώτη φορά, υπογραμμίζοντας τη σημασία της έκθεσης.

Τελικά στη Στουτγάρδη, συζητήθηκαν οι παγκόσμιες προκλήσεις και τεχνολογικές εξελίξεις, λύσεις και καινοτομίες αλλά και οι προοπτικές για επόμενη διάστημα.

YIANNIS DIMITRIADIS


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑