Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 23rd, 2022 | by fileto

0

Βρέθηκε ο δολοφόνος του 52χρονου στη Χρυσούπολη

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ – ΕΠΙΚΑΛΕΊΤΑΙ ΜΠΟΥΛΙΓΚ…

Εξιχνιάστηκε το πρωί της Παρασκευής η δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας, με ένα 25χρονο γνώριμο του θύματος να φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Το άγριο φονικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, όπου λίγο πριν τις 6 το πρωί, ο 52χρονος δέχθηκε πυροβολισμό από καραμπίνα, τη στιγμή που βρισκόταν έξω από την επιχείρηση που εργαζόταν.

Ο δράστης που δούλευε στην ίδια εταιρεία με τον 52χρονο στην Καβάλα συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε στην Χρυσούπολη. Έδωσε μάλιστα και τις δικές του εξηγήσεις για τη δολοφονία.

Φέρεται να είπε πως δούλευε στην εταιρεία του αδικοχαμένου πατέρα και πριν από πέντε μήνες, το θύμα τον είχε απολύσει. Υποστήριξε πως του έκανε bullying και πως ήθελε να τον εκδικηθεί.

Έδωσε μάλιστα και τις δικές του εξηγήσεις για τη δολοφονία.

Φέρεται να είπε πως δούλευε στην εταιρεία του αδικοχαμένου πατέρα και πριν από πέντε μήνες, το θύμα τον είχε απολύσει. Υποστήριξε πως του έκανε bullying και πως ήθελε να τον εκδικηθεί.

To θρίλερ με τη δολοφονία του 52χρονου στην Καβάλα, έλυσαν οι κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει τον δράστη να έρχεται και να φεύγει από το σημείο της εκτέλεσης.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, τον προσήγαγαν και λίγες ώρες μετά, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση, την ώρα που έφτανε στη δουλειά του.

Ο δράστης αφού πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε το θύμα του, διέφυγε με τα πόδια μέσα από ένα διπλανό χωράφι και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μηχανή του και κατευθύνθηκε προς τη Χρυσούπολη.

ΠΗΓΗ: in.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑