Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 29th, 2022 | by fileto

0

Στους πολύτεκνους της Ροδόπης ο Ευρ. Στυλιανίδης

Μια πρωτοβουλία που αναζητά μιμητές ανέπτυξε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης. Επισκέφθηκε το σύλλογο Πολυτέκνων Ροδόπης, συζήτησε τα προβλήματα και τις αγωνίες τους.

Ζήτησε ένα πλήρες υπόμνημα με τα θέματα που τους απασχολούν και τις προτάσεις τους προκειμένου να αναπτύξει τις σχετικές κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες και προσέφερε μια ολοκαίνουρια σχολική τσάντα για κάθε παιδάκι πολύτεκνης οικογένειας του νομού Ροδόπης που έφερε από την Γερμανία με τη συμβολή και του συνδέσμου φιλίας FELBERT.

Σε σχετικές της δηλώσεις η προεδρος του συλλόγου κ. Αγγελική Τσουκάτου ευχαρίστησε τον πρώην Υπουργό Παιδείας για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του. Απαντώντας ο Ευριπιδης Στυλιανίδης τόνισε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο σας.

Τα πάνω από 1000 μέλη σας προσφέρουν στην τοπική κοινωνία πάνω από 5000 παιδιά. Η ενίσχυση του δημογραφικού της Ροδόπης, της Θράκης και της Ελλάδας δεν θωρακίζει μόνο την εθνική ασφάλεια, αλλά συμβάλλει και στην επίλυση του ασφαλιστικού και την ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας.

Εμείς ως πολιτεία και ως κυβέρνηση στηρίζουμε με κάθε τρόπο.

Ως προεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος προώθησα το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ως στήριξη στο θεσμό της οικογένειας άρθρο 21.

Τώρα είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε κάθε κοινοβουλευτική πρωτοβουλία που μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση της πολυτεκνίας.

Σας ευχαριστούμε και είμαστε έτοιμοι για κάθε συνεργασία».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑