Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 2nd, 2023 | by fileto

0

Μιχάλης Τάσσου σφήνα σε Μπλούχο – Κυριαζίδη στη Δράμα

Η ανακοίνωση των νέων ονομάτων που θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει πιθανότατα στις αρχές Ιανουαρίου και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει πρόσωπα από την αγορά, την τοπική αυτοδιοίκηση και τη νεολαία.

Ποια ονόματα συζητούνται

Στην Α΄ Πειραιά νέα υποψηφιότητα από τη νέα γενιά θα είναι η Δόμνα Μιχαηλίδου, υφυπουργός Εργασίας και στη Β΄ Πειραιά ο Γιώργος Βρετάκος. Στη Δυτική Αττική συζητείται η υποψηφιότητα της αντιδημάρχου Μάνδρας Ευαγγελίας Κουτσοδήμα, ενώ πιθανή είναι η υποψηφιότητα και του 39χρονου Ανδρέα Τσώκου.

Στην Α΄ Θεσσαλονίκης είναι πιθανή η υποψηφιότητα της δικηγόρου Αφροδίτης Νέστορα και του Διαμαντή Γκολιδάκη και στη Β΄ Θεσσαλονίκης του Φάνη Παππά.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την περιφέρεια, στην Καρδίτσα συζητείται η υποψηφιότητα του Φώτη Βρέκου, στην Αιτωλοακαρνανία του Γιώργου Σταμάτη και της Χριστίνας Φούντζουλα, που είχε κατέλθει και με το Ποτάμι και έχει έδρα τη Ναύπακτο.

Στην Αχαΐα υπάρχει συζήτηση για πιθανή υποψηφιότητα του υιού του Νίκου Παπαδημάτου, παλαιού βουλευτή Αχαΐας.

Στην Ηλεία υποψήφιος θα είναι ο κ. Βαρουξής, που η οικογένειά του εκδίδει την εφημερίδα Πατρίς, ενώ στην Κορινθία συζητείται η Χριστίνα Οικονόμου, κόρη του περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Οικονόμου.

Στην Κέρκυρα υπάρχει συζήτηση για την Ευαγγελία Καρύδη και στη Δράμα για τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Τάσσου.

Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά ονόματα από αυτά που συζητούνται για να ανανεώσουν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Κομματικές πηγές λένε στην Κ πως η ανακοίνωση των νέων θα πρέπει να γίνει νωρίτερα από τους υπόλοιπους για λόγους συμβολισμού.

Πρέπει να δείξουμε ότι τους δίνουμε χώρο και δεν είναι απλά συμπλήρωμα στο ψηφοδέλτιο, λέει χαρακτηριστικά στην Κ η ίδια πηγή.

Από εκεί και πέρα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως έως τον Φεβρουάριο θα έχουν ανακοινωθεί όλα τα ψηφοδέλτια, καθώς με τα σημερινά δεδομένα ο Απρίλιος θεωρείται ο επικρατέστερος μήνας για τις πρώτες εκλογές.

φωτο: Πρωινός Τύπος


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
  • WordPress › Error

    There has been a critical error on this website.

    Learn more about troubleshooting WordPress.