Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 22nd, 2022 | by fileto

0

Φίσκα η Δράμα για την Ονειρούπολη

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Χαμόγελα αισιοδοξίας φέρνει στους ξενοδόχους στη Δράμα η φετινή διοργάνωση της Ονειρούπολης, η οποία εν μέσω ενός δύσκολου χειμώνα αναμένεται να προσελκύσει σωρεία επισκεπτών κατά την εορταστική περίοδο, δίνοντας μία τονωτική ένεση στην οικονομία της περιοχής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας, Άγγελο Καλλία, η πληρότητα στα ξενοδοχεία από τις 22 Δεκεμβρίου, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου αναμένεται να φτάσει το 90%, ενώ για τον ένα περίπου μήνα που διαρκεί η Ονειρούπολη θα κινηθεί στο 50-60%.

«Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον ειδικά για το δεκαπενθήμερο, όπου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Ονειρούπολης. Είναι μέρες εορταστικές. Θα πάμε καλά», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ThessToday.gr.

Καταλύματα 10-20% πιο ακριβά συγκριτικά με το 2021

Οι τιμές στα καταλύματα δε θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστες από το ραγδαίο κύμα της ενεργειακής κρίσης, με αποτέλεσμα φέτος οι επισκέπτες της Δράμας να κλείσουν δωμάτια 10-20% πιο ακριβά συγκριτικά με τις τιμές του 2021. Εάν πέρυσι η διανυκτέρευση σε ένα ξενοδοχείο κόστιζε 45€ φέτος κοστίζει 60€ και αν κόστιζε 70€ πέρυσι, φέτος κοστίζει 80€.

«Η διανυκτέρευση ξεκινάει από 55-60€ και φτάνουμε μέχρι τα 130-140€ στη Δράμα. Η αγορά μοιράζεται. Απευθυνόμαστε σε όλα τα βαλάντια. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν οικονομικότερα και ακριβότερα ξενοδοχεία, ανάλογα με το τι διατίθεται να λάβει ο καθένας σε παροχές και τι διατίθεται να πληρώσει», σύμφωνα με τον κ. Καλλία.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑