Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 19th, 2023 | by fileto

0

Πως μας αποχαιρετά ο Πίρς …007

Ο Χολιγουντιανός σταρ, Πιρς Μπρόσναν γνωστός πρωταγωνιστής σε ταινίες όπου υποδύθηκε και τον Τζέιμς Μπόντ – 007, μετά την παρουσία του στην πόλη της Καβάλας, στην οποία ήρθε με τον επιστήθιο φίλο του και Καβαλιώτη στην καταγωγή βαθύπλουτο επιχειρηματία Τζον Πολ Ντετζόρια, με το ιδιωτικό του τζετ, ακολούθως επιβιβάστηκε όλη η παρέα στην οποία ήταν και η σύζυγός του και έκαναν «περιοδεία» στα ελληνικά νησιά, με επισκέψεις στη Λέσβο, την Ίο, την Πάτμο και τους Λειψούς,

Φαίνεται ωστόσο, πως οι διακοπές τους έφτασαν στο τέλος τους και ο ηθοποιός έσπευσε να ευχαριστήσει τους Έλληνες για την αγάπη που του έδειξαν με μία ανάρτηση στα social media.

Μάλιστα, ανέφερε πως πρόκειται να ξανά επισκεφτεί τη χώρα. Συγκεκριμένα, ο Πιρς Μπρόσναν έκανε την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του σε μία καφετέρια.

Στη λεζάντα έγραψε: «Για άλλη μια φορά, η μαγεία των ελληνικών νησιών και του λαού της έχουν απαθανατιστεί στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους για την ευγενική υποδοχή σας. Μέχρι την επόμενη φορά… Αντίο σας🙏».

Πιρς Μπρόσναν: “Σας ευχαριστώ όλους για την ευγενική υποδοχή σας. Μέχρι την επόμενη φορά… Αντίο σας” – Εδώ…Καβάλα (edokavala.gr)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑