Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 27th, 2022 | by fileto

0

Μέρες Χριστουγέννων η διακίνηση… καλά κρατεί!

Συνελήφθησαν την 25 και 26-12-2022, σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) διακινητές, δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

 Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προχθές το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Συνόρων (ύψος οικισμού Αρδανίου), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψη ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα σε επαρχιακή οδό, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης συνέλαβαν τον δεύτερο αλλοδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τρία οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης  Φερών και Τυχερού Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑