Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 5th, 2023 | by fileto

0

Κύπρια φοιτήτρια του ΔΠΘ στο μοιραίο τραίνο…

Μετά τους τραγικούς θανάτους της Αναστασίας Αδαμίδου και του Κυπριανού Παπαϊωάννου, ταυτοποιήθηκε η σορός άλλης μιας 24χρονης Κύπριας, μετά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, πρόκειται για την Δήμητρα Καπετάνιου, από την Πάφο, η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας της αδικοχαμένης Δήμητρας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αναρίτα της Πάφου και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Θεσσαλονίκη πριν από 30, περίπου, χρόνια.

Η άτυχη Δήμητρα ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειας. Η 24χρονη αποφοίτησε το περασμένο καλοκαίρι από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και τελείωσε νηπιαγωγός. Σύμφωνα με την καθηγήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου, Μαριάννα Παυλίδου, κατά την ορκωμοσία του έτους της, τον περασμένο Ιούνιο, διάβασε τον όρκο των φοιτητών.

Η Δήμητρα βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι του τρένου και περιλαμβανόταν στους αγνοούμενους της τραγωδίας και η σορός της ταυτοποιήθηκε με την μέθοδο DNA.

Η ανακοίνωση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

H φοιτητική κοινότητα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, θρηνεί την απώλεια ενός μέλους της.

Η Φοιτήτρια του Τμήματος Νηπιαγωγών Δήμητρα Καπετάνιου, από τη Θεσσαλονίκη, που αποφοίτησε πρόσφατα, αγαπημένο πρόσωπο, δικό μας παιδί, ήταν αγνοούμενη στο πρώτο βαγόνι του τρένου, στα Τέμπη. Κατά την ορκομωσία του έτους της, τον περασμένο Ιούνιο, διάβασε τον όρκο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑