Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 4th, 2024 | by fileto

0

Η Κομοτηνή θρηνεί τον 15χρονο Θάνο Κοτσίδη

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, με την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής να γνωστοποιεί το πρωί της Κυριακής την απώλεια του 15χρονου Θάνου Κοτσίδη, που είχε ξεκινήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία σε ηλικία μόλις 5 ετών και ήταν γεννημένος το 2009.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση, ο μικρός Θάνος «με γενναιότητα και σθένος έδωσε μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο», ενώ με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, αποχαιρέτησε τον 15χρονο Θάνο που έδινε την ίδια μάχη με τον αείμνηστο αθλητή του τάε κβο ντο, το καρκίνωμα NUT.

«Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Ακαδημία μας από σήμερα μετά την απώλεια του πολύ αγαπημένου μας παιδιού Θάνου Κοτσίδη, του δικού μας Θανούλη.

Θα θέλαμε να εκφρασουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος έδινε με γενναιότητα και σθένος μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο.

Ξεκίνησε τα πρωτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία μας από την ηλικία των 5 ετών όπου τον διεκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες και συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες της Ακαδημίας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ακαδημία μας και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Καλό ταξίδι Θάνο στην γειτονιά των αγγέλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθεις υπερήφανος και να χαμογελάς με τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσεχείς από εκεί ψηλά!

Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση Θανούλη», αναφέρει σε μήνυμά της στο Facebook η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

«Ο Θάνος ήταν μόλις 15 ετών. Δεν ήθελα να υπάρξει ποτέ κανένας ξανά με καρκίνωμα nut στην Ελλάδα, πόσο μάλλον ένα παιδί. Έδωσε μια γενναία μάχη με χαμόγελο μόλις για 3 μήνες στο ΑΧΕΠΑ αλλά δεν τα κατάφερε. Χαρά, Χρήστο το ξέρετε πως είστε οικογένειά μας. Κάποιος σπουδαίος εκεί ψηλά άνοιξε χθες βράδυ τα φτερά του να τον υποδεχτεί και σας διαβεβαιώνω ότι θα είναι στα καλύτερα χέρια. Αντίο Θάνο» έγραψε από την πλευρά της η Δώρα Τσαμπάζη.

Πηγη: Voria.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑