Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 12th, 2023 | by fileto

0

Πάει με διαγραφές η ΝΔ να περιορίσει τις διαρροές…

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ

Σκληρή στάση έναντι των ανταρτών στις κεντρικές κομματικές επιλογές εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου είναι αποφασισμένη να τηρήσει η Νέα Δημοκρατία. 

Όπως διαμηνύουν από την Πειραιώς, κάθε στέλεχος κρίνεται για τις επιλογές του κι εφόσον αυτές είναι απέναντι στις κομματικές τότε είναι αυτονόητο ότι θα ληφθούν μέτρα από το κόμμα και τα στελέχη θα πρέπει να επωμιστούν τις συνέπειες των επιλογών τους.

Η Νέα Δημοκρατία δεν έδωσε παντού στηρίξεις για τις δημοτικές εκλογές, αλλά όπου έχει δώσει θέλει να τις σεβαστούν τα κομματικά στελέχη και τα μέλη στο σύνολό τους. Αλλιώς δεν θα έχουν και νόημα οι στηρίξεις, όπως λένε, ενώ πλήττεται η ενότητα και η συμπαγής εικόνα του κόμματος. Στόχος είναι όλες οι επιλογές του κόμματος να βγουν, δηλαδή να εκλεγούν και να βαφεί μπλε και ο αυτοδιοικητικός χάρτης. Κλειδί μεταξύ άλλων είναι και η συσπείρωση…

Οι ανταρσίες δεν είναι αποδεκτές, αλλά παρότι ήδη έχουν καταγραφεί ειδικά στους δήμους τέτοια φαινόμενα δεν υπάρχει κομματική αντίδραση προς το παρόν. 

Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, αλλάζει την 1η Σεπτεμβρίου.

Όπως τόνισαν στη Voria.gr αρμόδιες πηγές, αμέσως μετά την επίσημη κατάθεση των ψηφοδελτίων, την 31η Αυγούστου, τα κομματικά στελέχη που βρίσκονται σε κόντρα παρατάξεις με τις στηρίξεις της Νέας Δημοκρατίας θα χάσουν και την κομματική, αλλά και τυχόν θεσμική θέση που κατέχουν με ορισμό. 

Η καμπάνα χτυπάει για πολλούς, όχι στις περιφερειακές εκλογές κυρίως, αλλά στις δημοτικές. 

Από την άλλη όσοι θέλουν να συστρατευτούν με άλλους όχι κομματικούς υποψηφίους απαντούν ότι …κάναμε το χρέος μας στη ΝΔ και της δώσαμε πάνω από 40% και αυτοδυναμία… Τι άλλο θέλουν;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑