Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 12th, 2022 | by fileto

0

Η Porsche 911 Cabriolet δεν πέρασε τους Κήπους

Στη «δαγκάνα» της ΕΛΑΣ έπεσαν δύο αλλοδαποί που προσπάθησαν να περάσουν από τα σύνορα με μία πανάκριβη, κλεμμένη Porsche 911 Cabriolet.

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών έπεσαν ένας άνδρας και μία γυναίκα που επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορα του Έβρου, με μία κλεμμένη Porsche, αξίας περί τα 200.00 ευρώ, το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Αυγούστου.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί (ένας άνδρας και μία γυναίκα), κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και υπεξαίρεση.

Οι δράστες, επιβαίνοντας σε μία Porsche 911 cabrio τελευταίας γενιάς μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη xώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με αξιωματούχους της FRONTEX προέκυψε ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Πολωνίας ως κλαπέν – υπεξαιρεθέν – απολεσθέν.

Οι αρχές κατέσχεσαν την 911, κάποια κινητά τηλέφωνα, αλλά και χρηματικό ποσό, με τους συλληφθέντες να οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι Porsche 911 Cabriolet διατίθεται στην ελληνική αγορά τόσο σε ατμοσφαιρικές όσο και υπερτροφοδοτούμενες εκδόσεις με ισχύ που κυμαίνεται από 385 έως και 650 PS, και τιμή εκκίνησης 180.990 ευρώ. Ισχυρότερη έκδοση είναι 911 Turbo S επιταχύνει στα πρώτα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑