Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 9th, 2022 | by fileto

0

Θρήνος στη Δράμα για τον αντιδήμαρχο Χρ. Κυριακίδη

Σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιανουαρίου, σκοτώθηκε ο Χρήστος Κυριακίδης, 37 ετών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Χρ. Κυριακίδης σκοτώθηκε καθώς οδηγούσε στο νότιο περιφερειακό δρόμος της Δράμας, καθώς προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, στο ύψος των φαναριών της Σόφτεξ.

Ο ίδιος, ήταν αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ενώ παλαιότερα  υπήρξε και πρόεδρος της Κοινότητας Μικροχωρίου, καθώς και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά» στο Μικροχώρι. Προ ημερών μάλιστα, την ημέρα των Θεοφανείων, βούτηξε για τον Σταυρό στην Κωνσταντινούπολη, την οποία συνήθιζε να επισκέπτεται τακτικά.

Η απώλεια για το Δήμο Δράμας και το Δημοτικό Συμβούλιο είναι βαριά. Σήμερα Κυριακή, μάλιστα, ήταν το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο για το 2022, όπου επρόκειτο να γίνει κοπή βασιλόπιτας και εκλογή προέδρου του σώματος.

Δηλώσεις για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Κυριακίδη, έκανε τόσο ο δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος, καθώς ήταν μέλος της παράταξής του «Ενώνουμε τη Δράμα», καθώς και άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες, τονίζοντας την απώλεια του αγαπητού σε όλους Χρήστου.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Χρήστος ήταν ένας λάτρης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την οποία υπηρέτησε με συνέπεια από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Κοινοτήτων του Δήμου, ενώ υπήρξε πριν ένας άξιος Πρόεδρος και στην Κοινότητα Μικροχωρίου. Εξίσου μεγάλη ήταν και η προσφορά του στον Πολιτισμό, μέσα από τον αγαπημένο του Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροχωρίου.

Στάθηκε πάντα ακούραστος μαχητής της ζωής, άνθρωπος φιλότιμος, δυναμικός, με ήθος και δημιουργικότητα , ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του.

Για όσους τον γνωρίσαμε η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.

Ήταν πάντα δίπλα μου και είχα μαζί του μια ανθρώπινη και βαθιά σχέση.

Στην οικογένειά του, στους οικείους του και στα αγαπημένα του πρόσωπα, απευθύνω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑