Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 12th, 2023 | by fileto

0

Νέες συλλήψεις διακινητών και λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν χθες (11-11-2023) σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο διακινητές, εκ των οποίων ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός,  οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι σε οικισμό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι, ο οδηγός διακινητής πριν τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο αποβίβασε από το όχημα, τους μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης και Ιάσμου Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑