Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 17th, 2023 | by fileto

0

Πήγε να βγάλει από τους Κήπους κλεμμένο όχημα

Συνελήφθη χθες (16-6-2023) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κλοπή και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, ο δράστης οδηγώντας πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη Χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX διαπίστωσαν ότι η άδεια και οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα ήταν πλαστές, ο αριθμός πλαισίου ήταν παραποιημένος, ενώ όπως προέκυψε για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 4-1-2023 στις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας, μία πλαστή άδεια κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑