Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 13th, 2022 | by fileto

0

Φτάνουν τα πασαλείμματα κύριε Αναστασιάδη

Μπαταλογιάννης: Τα έργα υποδομής στους οικισμούς του Δήμου Παγγαίου, θέλουν συντήρηση και υπευθυνότητα όχι πασαλείμματα!

Χαιρετίζουμε την ένταξη των έργων, προϋπολογισμού 5,5 εκ. ευρώ, στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», που αφορά παρεμβάσεις αστικής αναζωογόνησης του Δήμου Παγγαίου σε συγκεκριμένους οικισμούς του Δήμου μας.

Παράλληλα διατηρούμε επιφυλάξεις για τον τρόπο διαχείρισης των υποδομών σε πολλά σημεία του Δήμου Παγγαίου που υφίστανται ζημιές από καιρικά και άλλα φαινόμενα, λόγω αστοχιών στην κατασκευή τους.

Η συντήρηση των υποδομών στο παραλιακό μέτωπο, οι οποίες έχουν καταστραφεί από φαινόμενα κακοκαιρίας στη Νέα Πέραμο και την Παραλία Οφρυνίου είναι πλημμελείς.

Έχουμε δει να υποχωρούν τμήματα του παραλιακού μετώπου στον οικισμό της Νέας Περάμου, εφόσον πλέον έχει εξαφανιστεί στα συγκεκριμένα σημεία η αμμουδιά, που σε συνδυασμό με την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, έχουν ως αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνα να καταρρεύσουν ενώ εγκυμονούν κινδύνους για τους Δημότες μας και τους επισκέπτες, ενός κατ’ εξοχήν τουριστικού οικισμού μας.

Πέρασαν 25 μήνες από την 7η Δεκεμβρίου 2019, όταν οι φοίνικες και τα βάθρα στα οποία ήταν τοποθετημένοι βρέθηκαν στη θάλασσα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της «πεπειραμένης» υποτίθεται Δημοτικής Αρχής του κυρίου Φίλιππου Αναστασιάδη!

Τα έργα που έχουν γίνει πρόσφατα στην Παραλία Οφρυνίου επίσης εμφανίζουν μια απαράδεκτη εικόνα για έναν οικισμό υψηλής τουριστικής επισκεψιμότητας, αλλά και για τους ίδιους τους μόνιμους κατοίκους της.

Τέλη Ιουνίου 2018 και η Παραλία Οφρυνίου υφίσταται στο παραλιακό της μέτωπο απίστευτες ζημιές με αποτέλεσμα η περιοχή να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Παρεμβάσεις έγιναν αλλά δεν κράτησαν…

Τον περασμένο Νοέμβριο, πλημμύρισαν καταστήματα στην περιοχή, ενώ σε πολλά σημεία οι κατασκευές παρουσιάζουν …εικόνα Καμπούλ!

Άρα σημασία δεν έχει να «κερδίζεις» νέα έργα τα οποία ξανατονίζουμε είναι καλοδεχούμενα, αλλά να συντηρείς και τις υπάρχουσες υποδομές.

Μια ματιά σε έργα με απ’ ευθείας αναθέσεις από το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Παγγαίου και που αφορούν συντηρήσεις και επισκευές υποδομών, είναι τρανή απόδειξη ότι η σημερινή διοίκηση των «επτά αστέρων» του Φίλιππου Αναστασιάδη απλά αρκείται σε …πασαλείμματα!

Ο επικεφαλής της παράταξης

ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για τον Δήμο Παγγαίου

Δημήτρης Μπαταλογιάννης


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑