Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 26th, 2021 | by fileto

0

Σταμάτησαν εξαγωγή ναρκωτικών στην Τουρκία

Συνελήφθη χθες (25-11-2021) το βράδυ, σε οικισμό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας μέλος σπείρας που εντοπίσθηκε να μεταφέρει περισσότερα από 23 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Πρόκειται για έναν ημεδαπό η σύλληψη του οποίου επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει έναν ακόμη ημεδαπό τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και δύο άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται.

Ειδικότερα, έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που αφορούσαν την μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών από την Ελλάδα με σκοπό την εξαγωγή τους στην Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου από τους δράστες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών και συγκεκριμένα σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε ένας ταξιδιωτικός σάκος με (20) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 23.335 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα κάνναβης, κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και το όχημα που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑