Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 26th, 2022 | by fileto

0

Ο σκύλος Νόρμαν βρήκε τα ναρκωτικά!

Συνελήφθησαν χθες (25-9-2022) το πρωί στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας δύο ημεδαποί – μέλη συμμορίας, που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε περιοχές του Βόρειου Έβρου, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό και σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν, αυτοί δεν συμμορφώθηκαν και ανέπτυξαν ταχύτητα, ενώ παράλληλα αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο έλεγχο και τη σύλληψη, απέρριψαν από το όχημα μία νάιλον συσκευασία με ναρκωτικά.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών « NORMAN » εντόπισαν τη συσκευασία που απέρριψαν οι δράστες σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή, πλησίον του οδοστρώματος, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους ενός κιλού και πέντε γραμμαρίων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα χρησιμοποιημένο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες κάνναβης, το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ, 1 χρησιμοποιημένο τσιγάρο κάνναβης και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑