Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 1st, 2024 | by fileto

0

Ξανθιώτης κτηνοτρόφος δώρισε εξοπλισμό για ασθενοφόρο

Σε μια άκρως σημαντική δωρεά εξοπλισμού πληροφορικής προς το Κέντρο Υγείας Ξάνθης (το πρώην ΙΚΑ) προέβη ένας γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός κτηνοτρόφος της περιοχής, με ενεργή συνδικαλιστική δράση.

Παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο της κτηνοτροφίας της περιοχής, αλλά και του αγροτικού κόσμου, υπάρχουν επαγγελματίες που δείχνουν την ανθρωπιά τους και συμβάλλουν από το υστέρημά τους στην ενίσχυση των πολύπαθων δομών Υγείας της περιοχής.

Η δωρεά αφορά έναν φορητό προβολέα, για την αγορά του οποίου απαιτήθηκε ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό, ενώ η 4η ΥΠΕ έσπευσε με έγγραφό της να ευχαριστήσει τον γνωστό κτηνοτρόφο για τη συνδρομή του.

«Σε απάντηση της ανωτέρω σχετικής σας αίτησης, σας αποστέλλουμε την ως άνω Απόφαση του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης, αναφορικά με την αποδοχή της δωρεάς εξοπλισμού πληροφορικής (ένας φορητός προβολέας) για το Κέντρο Υγείας Ξάνθης, αρμοδιότητας της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης και σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες» επισημαίνεται σχετικά.

Ο ίδιος, θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ωστόσο το XanthiNea.gr τον συγχαίρει για την πράξη του, η οποία επαναφέρει στο προσκήνιο τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της Υγείας στην Ξάνθη, και όχι μόνο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑