Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 25th, 2023 | by fileto

0

Θανατηφόρο στη διασταύρωση Ν. Κεσσάνης – Αβάτου

Νεκρή 44χρονη γυναίκα απο την Βουλγαρία.

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί του Σαββάτου (24/06) μια γυναίκα από τη Βουλγαρία, στη γνωστή διασταύρωση Νέας Κεσσάνης-Αβάτου, στον δρόμο προς την παραλιακή ζώνη. 

Το δυστύχημα που ήταν ιδιαίτερα σφοδρή σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στην υπόδειξη του φωτεινού σηματοδότη, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα που κινείτο στο σημείο και να σκοτωθεί η άτυχη γυναίκα.

Πρόκειται για την διασταύρωση που έχουν σημειωθεί πολλά θανατηφόρο ατυχήματα.  

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 44ΧΡΟΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Την 24-6-2023 και ώρα 10.30, στο 2ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος αλλοδαπός και επέβαιναν δύο αλλοδαπές 44 και 20 ετών συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 44χρονης επιβάτισσας και ο τραυματισμός των υπόλοιπων επιβαινόντων.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Σύλληψη αλλοδαπού γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη την 24-6-2023 το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑