Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 4th, 2023 | by fileto

0

Η Ζωή Χωματά με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Η Ζωή Χωματά συστρατεύεται ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ας αφήσουμε τη Ζωή να συστηθεί με τα δικά της λόγια:

«Είμαι η Ζωή Χωματά. Γεννήθηκα στην Καβάλα. Έκανα τα πρώτα βήματα και βίωσα τα νεανικά μου χρόνια στη γειτονιά του Βύρωνα. Παιδί του Χρήστου και της Σταυρούλας Χωματά. Παντρεμένη με τον Κώστα Καρκαλίδη αποκτήσαμε 2 υπέροχα παιδιά την Αθηνά και τη Σταυρούλα. Πνεύμα φύσει ανήσυχο, δημιουργικό και μαχητικό, δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στον χώρο του ιδιωτικού τομέα, πάνω στο αντικείμενο που επέλεξα να σπουδάσω -σπάνιο δυστυχώς στις μέρες μας- ως Μηχανικός Δομικών Έργων. Τα τελευταία χρόνια, εργάζομαι σε τεχνικό γραφείο της πόλης μας. 

Το ενδιαφέρον και η ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι μια υπόθεση που δεν ξεκινά πρόσφατα. Πεποίθησή μου είναι πως μόνο ως ενεργοί πολίτες με συλλογική δράση, μπορούμε να απαιτήσουμε και να πετύχουμε το αυτονόητο, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής μας, οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών. Στις μέρες μας μάλιστα, με τη συρρίκνωση του οικογενειακού εισοδήματος, την υποβάθμιση των κοινωνικών δομών και τις τερατώδεις περιβαλλοντικές καταστροφές, αυτό αποτελεί επιτακτική αναγκαιότητα περισσότερο από ποτέ.

Αποδέχτηκα την πρόταση του Γιάννη Εριφυλλίδη να συμπορευτώ μαζί του, γιατί βλέπω στο πρόσωπό του έναν καλλιεργημένο νέο άνθρωπο, δυναμικό, αποφασιστικό, με όραμα και ρεαλιστικές ολιστικές προτάσεις που διασφαλίζουν με σύγχρονους όρους την ποιότητα ζωής στον Δήμο μας, που κινητοποιούν και «αγκαλιάζουν» όλους τους πολίτες και σέβονται το περιβάλλον.

Γιατί η ΚΑΒΑΛΑ μας δικαιούται και οφείλει να έχει μόνο μια πορεία… ΜΠΡΟΣΤΑ!».

Πιστεύουμε ότι οι σπουδές και οι γνώσεις της, η επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον ιδιωτικό τομέα, η πολύπλευρη προσωπικότητα, η ευαισθησία, η μακρά και συνεπής συμμετοχή στα κοινά, το έντονο ενδιαφέρον της για όλα τα κοινωνικά ζητήματα, η καθαρή πολιτική σκέψη, η αγωνιστικότητα και η μεγάλη αγάπη της για τον τόπο μας καθιστούν τη Ζωή Χωματά πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας – ιδιαίτερα για την κοινωνική πολιτική και τις τεχνικές υπηρεσίες – και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη μας.

Ζωή, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑