Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 13th, 2023 | by fileto

0

Από το χωράφι στο ράφι …των εκλογών

ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Αν ήταν προϊόν θα λέγαμε “από το χωράφι στο ράφι”, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται ότι οι υποψήφιοι μαζεύουν τους υποψηφίους τους από τα χωράφια μια και αυτή την εποχή έχουν και δουλειές οι άνθρωποι…

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με την παράταξη του νυν περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χρήστου Μέτιου ο Ροδοπίτης Τριαντάφυλλος Παπαδάκης.

Ο κος Παπαδάκης θα διεκδικήσει να μπει στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ ως περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Δεν γίνεται να το σκεφτείς και πολύ όταν σου κάνει την πρόταση ο περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος να ενισχύσεις τον συνδυασμό, που χρόνια τώρα κυριαρχεί σταθερά στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.  Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη για την επιλογή του να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο των Περιφερειακών του Συμβούλων.

Η πολύχρονη παρουσία μου στα διοικητικά συμβούλια φορέων, η σχεδόν 30 χρόνια εμπειρία μου στον πρωτογενή τομέα ως γεωπόνος από θέσεις ευθύνης (Οργανισμός Βάμβακος, ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΜΘ, ΓΕΩΤΕΕ), η πολύχρονη προσφορά μου σε πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωής, η πιο πρόσφατη εμπειρία μου ως συνεργάτης του υπουργού κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη που ευχαριστώ ιδιαίτερα, μου έδωσαν γνώσεις ώστε να πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ στην πιθανή εκλογή μου. Μια εκλογή που θα δώσει την ευκαιρία στην παράταξη να σχεδιάσει και να διασφαλίσει το μέλλον του τόπου, που όλοι αγαπάμε.

Η υποψηφιότητά μου στην Ροδόπη είναι ένα βήμα μπροστά για μένα και ελπίζω να φανώ χρήσιμος στην επιλογή σας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑