Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 9th, 2023 | by fileto

0

Εμπλέκεται υπηρεσιακό όχημα στην παράσυρση της 19χρονης;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΞΑΝΘΗΣ

Σοκ εξακολουθεί να προκαλεί στην τοπική κοινωνία, ο σοβαρός τραυματισμός 19χρονης πεζής το απόγευμα της Τετάρτης.

Όπως είναι γνωστό, οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε με το όχημα του και εγκατέλειψε μια 19χρονη στην περιοχή Παλαιού Ζυγού Ξάνθης, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες και της ΕΡΤ, η 19χρονη που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως και ιατρικώς δυνατό. Στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της αλλά και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης.

Πώς έγινε το τροχαίο στην Ξάνθη

Η άτυχη νεαρή κοπέλα είχε βγάλει το σκυλάκι της βόλτα στην περιοχή του Παλαιού Ζυγού το απόγευμα της Τετάρτης (6/12), όταν διερχόμενο όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την παρέσυρε και την εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη. Την 19χρονη εντόπισε διερχόμενος οδηγός και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού.

ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Στο μεταξύ, στη  ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καβάλας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται η άτυχη 9χρονη η οποία χτυπήθηκε πεζή και εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό.

Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να την κρατήσουν στη ζωή

ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνητό για τον εντοπισμό του δράστη που διαφεύγει επί δύο μέρες διαφεύγει. Η ΕΛΑΔ εξετάζει μια σειρά από εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη του δράστη, ενώ με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ ζητάει την «μη συγκάλυψη του θέματος»

Ιδού τι αναφέρει:

«Ανακοίνωση ΚΚΕ Ξάνθης

Η Κ.Ο. Ξάνθης του ΚΚΕ εύχεται ταχεία ανάρρωση στη 19χρονη κοπέλα που χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό στον Π. Ζυγό.

Δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο που θέτουν το ζήτημα της εμπλοκής υπηρεσιακού οχήματος στην υπόθεση αναδεικνύουν την ανάγκη να μην υπάρξει καμιά συγκάλυψη στο τραγικό περιστατικό».

ΠΗΓΗ: ΚΚΕ ΞΑΝΘΗΣ: Όχι στη συγκάλυψη! Εμπλέκεται υπηρεσιακό όχημα στoν τραυματισμό και την εγκατάλειψη του θύματος! – Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης (adesmeuti.gr)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑