Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 23rd, 2023 | by fileto

0

Κουτσούμπας και Ανδρουλάκης στον Έβρο

Στην Αλεξανδρούπολη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Βρίσκεται στον Έβρο που δοκιμάζεται για 5η μέρα από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο Δ. Κουτσούμπας μίλησε και ενημερώθηκε από τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος είναι επικεφαλής του συντονιστικού της Υπηρεσίας για την φωτιά στην περιοχή. Συνομίλησε επίσης με τους πυροσβέστες για την κατάσταση στα πύρινα μέτωπα.

Σε λίγη ώρα θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας — Θράκης.

Αργότερα θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, στο Δημαρχείο της πόλης.

Και ο Νίκος Ανδρουλάκης

Με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Έβρου αναφέρει: “Ο Έβρος περνά ίσως μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες της νεότερης ιστορίας του.

Στα πλαίσια της κρισιμότητας της κατάστασης αυτής, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, την Τετάρτη 23 Αυγούστου, συνοδευόμενος από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Έβρου, θα βρεθεί στις πληγείσες περιοχές γύρω από την Αλεξανδρούπολη.

Ειδικότερα το πρόγραμμα των επισκέψεων θα ξεκινήσει στις 10:15 από το Αετοχώρι, στις 11:00 θα επισκεφτεί την Παλαγία και στις 12:00 το μεσημέρι  ο κ. Ανδρουλάκης θα μεταβεί στο συντονιστικό της Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑