Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 14th, 2023 | by fileto

0

Ζητούν δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό της

Πορεία για την 19χρονη που παρέσυρε και εγκατέλειψε αστυνομικός

Πορεία για την 19χρονη Αϊσέ, που έχασε τη ζωή της μετά από παράσυρση από αστυνομικό πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/12) στην Ξάνθη.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και κατευθύνθηκαν προς την Αστυνομική Διεύθυνση, όπου σταμάτησαν, φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας δικαιοσύνη για τη μνήμη της νεαρής κοπέλας, όπως μεταδίδει το xanthinea.gr.

Η 19χρονη άφησε την τελευταία της πνοή της Τρίτης (12/12) στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Αϊσέ είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της, στον Π. Ζυγό, την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε Αστυνομικός. Το σκυλάκι επέστρεψε στο σπίτι με το λουρί και αυτό ήταν που προκάλεσε πανικό στους συγγενείς της 19χρονης, με τη μητέρα της να βγαίνει στον δρόμο αναζητώντας τα ίχνη της.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σε κρίσιμη κατάσταση διακομίσθηκε στη συνέχεια στην Καβάλα, όπου έδωσε μάχη για να παραμείνει ζωντανή. Η τραγωδία δεν έχει τέλος για τους συγγενείς και τους φίλους της 19χρονης, η οποία θα γιόρταζε τα γενέθλια της.

Ο Αστυνομικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για την υπόθεση.

Οι πολίτες που συμμετείχαν στην μεγάλη κινητοποίηση ζήτησαν να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑