Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 3rd, 2023 | by fileto

0

Κοντά σε ποσοστά Μέτιος – Πετρίδης – Τοψίδης…

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

Υψηλά ποσοστά αποδοχής καταγράφει η υποψηφιότητα Πετρίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύμφωνα με μυστική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε το προηγούμενο διάστημα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ.

Η δημοσκόπηση φέρεται πως παραγγέλθηκε από τοπικό πολιτικό παράγοντα και σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα της χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τον πρώην Δήμαρχο Κομοτηνής, καθώς φέρεται να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων, με ελάχιστες ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από τον νυν Περιφερειάρχη.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Γιώργος Πετρίδης φέρεται πως διατηρεί τις επιφυλάξεις του και δεν έχει λάβει ακόμα τις οριστικές αποφάσεις του για το αν θα κατέβει ή όχι, παρά τις πιέσεις που δέχεται από ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι σε περίπτωση που τελικά αποφασίσει να κατέβει, ο συνδυασμός του θα έχει μεγάλες πιθανότητες εκλογής, δεδομένου αφενός ότι θα συσπειρώσει γύρω του τον κεντροαριστερό χώρο και αφετέρου, θα έχει απέναντι του μια διασπασμένη «γαλάζια» παράταξη και μια Περιφερειακή Αρχή που δεν έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα κάποιο σημαντικό έργο.

Στην εν λόγω δημοσκόπηση καταγράφονται σχεδόν ίδια ποσοστά δημοφιλίας και θετικής γνώμης για τους Χρήστο Μέτιο, Γιώργο Πετρίδη και Χριστόδουλο Τοψίδη!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑