Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 11th, 2023 | by fileto

0

Θετική ανταπόκριση η υποψηφιότητα Σταυράκογλου

Έχουμε ήδη εισέλθει στην προεκλογική περίοδο για τις εκλογές στην τοπική Αυτοδιοίκηση και πυκνώνουν οι συζητήσεις των πολιτών για την εκλογή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης

Έχουμε ήδη εισέλθει στην προεκλογική περίοδο για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση που θα γίνουν το Οκτώβριο του 2023 και τα ονόματα των υποψήφιων Δημάρχων ήδη συζητούνται, χωρίς να εξαιρούνται τα δυσμενή σχόλια εκ μέρους των ψηφοφόρων.

Έχοντας τις κεραίες μας ανοιχτές για τα όσα συμβαίνουν στο Νομό Έβρου γενικώς και στην Αλεξανδρούπολη ειδικότερα, προσπαθούμε να πιάσουμε τον «σφυγμό» των πολιτών, για τις προθέσεις τους στις προσεχείς εκλογές.

Δεν θα μεταφέρουμε σήμερα τις απαξιωτικές κρίσεις για πρότυπα για πρόσωπα και πράγματα, διότι αυτό δεν είναι το ζητούμενο, ούτε είναι του παρόντος.

Απλούστατα διακρίνουμε μέχρι σήμερα την ύπαρξη θερμού κλίματος στην αποδοχή της υποψηφιότητας του οικονομολόγου κ. Σταύρου Σταυράκογλου, για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Σταυράκογλου φαίνεται πως βρίσκει ανταπόκριση σε πολλά στρώματα της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα στους επαγγελματίες και τους ανθρώπους της αγοράς.

Και όπως μας λένε, «πολιτικός που δεν γνωρίζει τα οικονομικά, δεν κάνει για πολιτικός».

Παράλληλα, αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη δημοσκόπηση για τους υποψήφιους Δημάρχους της Αλεξανδρούπολης.

Δεν γνωρίζουμε ποιος την πληρώνει για να διεξαχθεί, όμως περιμένουμε να μάθουμε κι εμείς κάποια στιγμή, τις τάσεις που επικρατούν στο εκλογικό σώμα.

Θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που θα καταδείξει την εξέλιξη των πραγμάτων.

Όμως εδώ όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε και ξέρουμε ακόμα και τι χρώμα βρακί φοράει ο καθένας.

Η ουσία είναι πως οι πολίτες στα συζητήσεις τους, ζητούν αλλαγή κατεστημένου.

Και όπως μας λένε, «φτάνει πια η κακομοιριά και η μιζέρια στην Αλεξανδρούπολη».

Σ.Κ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑