Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 12th, 2022 | by fileto

0

Συνελήφθη διακινητής με “πολυτελές” αυτοκίνητο!

Συνελήφθη χθες (11-12-2022) το πρωί στην Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κήπων (ύψος οικισμού Λουτρών Έβρου), από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και με τη συνδρομή αστυνομικών του FRONTEX , ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης Ελληνικών Δικαστικών Αρχών για τα αδικήματα της Σύστασης Συμμορίας, της Διακεκριμένης Περίπτωσης Κλοπής και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑