Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 7th, 2023 | by fileto

0

Βούλγαρος έπεσε στις Βάθρες

Ένας Βούλγαρος τουρίστας 43 ετών τραυματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 4 Αυγούστου μετά από πτώση στις βάθρες Παραδείσου στην περιοχή Θερμών Σαμοθράκης.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι άνδρες του κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν το 43χρονο Βούλγαρο ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο σε ασφαλές σημείο όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.  Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας του νησιού και στην συνέχεια μεταφέρθηκε με σκάφος του λιμενικού στην Αλεξανδρούπολη.

Από την πτώση από ύψος περίπου 6 μέτρων ο Βούλγαρος τουρίστας υπέστη ένα πολύ σοβαρό κάταγμα στο αριστερό χέρι. 

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 6 άνδρες της υπηρεσίας του κλιμακίου της πυροσβεστικής της Σαμοθράκης που ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά σε ένα περιστατικό που χαρακτηρίζεται ως μεσαίου βαθμού δυσκολίας. Η υπηρεσία ειδοποιήθηκε από πολίτες που ήταν παρόντες στο σημείο.

Για άλλη μία φορά επισημαίνεται το γεγονός της επικινδυνότητας που έχει η πρόσβαση στα σημεία εκείνα του νησιού της Σαμοθράκης όπου υπάρχουν δύσβατα σημεία και χρειάζεται η απαραίτητη εμπειρία και εξοπλισμός από τους περιηγητές.

Πηγή: focustonevro.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑