Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 5th, 2023 | by fileto

0

Ο Κυριάκος Χαρακόπουλος φαβορί για τη Δράμα

Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το πρωί 3 Σεπτεμβρίου 2023 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης μας που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αμύνης 49 (απέναντι από το ξενοδοχείο Ξενία)

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ο Επικεφαλής της παράταξης μας και υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Κυριάκος Χαρακίδης προέβει σε μια σύντομη ομιλία στην οποία ανέφερε :

“Φίλες και φίλοι

Η μέρα σήμερα είναι ιδιαίτερη και συγκινητική για εμένα προσωπικά γιατί βλέπω ανθρώπους σήμερα εδώ οι οποίοι συνδέονται μαζί μου σε αγώνες από τα παλιά, από το επιμελητήριο, αλλά και μετέπειτα του Δήμου.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που είστε όλοι εσείς εδώ, που στηρίζετε αυτήν την παράταξη που στηρίζετε και εμένα προσωπικά ως υποψήφιο Δήμαρχο.

Είμαστε εδώ σήμερα για να ξεκινήσουμε τυπικά τον προεκλογικό μας αγώνα, γιατί ουσιαστικά έχει ήδη ξεκινήσει.

Σήμερα έχουμε ένα όμορφο αλλά και Ευλογημένο εκλογικό κέντρο.

Ας είναι ευλογημένος και ο αγώνας μας από εδώ και πέρα μέχρι τη τελική νίκη στις 8 Οκτωβρίου, που θα δώσουμε όλοι μαζί.

Θέλω λοιπόν να σας δηλώσω ότι είμαι πάρα πολύ περήφανος γιατί πριν από μερικές μέρες ολοκληρώσαμε και καταθέσαμε το ψηφοδέλτιό μας. Ένα ψηφοδέλτιο το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους, από όλους τους χώρους κοινωνικούς, πολιτικούς, πολιτιστικούς, γεωγραφικά από παντού.

Ένα ψηφοδέλτιο το οποίο μπορώ να τολμήσω να πω, ίσως γιατί μας δόθηκε και από τον εκλογικό νόμο η δυνατότητα, ότι είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα.

Οι εκλογές είναι μπροστά μας. Στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε αυτές τις εκλογές.

Εδώ είμαστε λοιπόν σε ένα εκλογικό κέντρο που έχει ανοιχτές πόρτες και αγκαλιές. Είμαστε εδώ για να αγκαλιάσουμε όλους τους Δραμινούς. Να έρθουν εδώ όποιον κι αν υποστηρίζουν. Να συζητήσουνε μαζί μας, να μας πούνε και προβλήματα αλλά και προτάσεις.

Μπαίνουμε λοιπόν πλέον στην τελική ευθεία για τις εκλογές και είμαστε έτοιμοι.

Είμαστε έτοιμοι και με το πρόγραμμα μας .

Ένα πρόγραμμα που θα το παρουσιάσουμε σε ανοιχτή εκδήλωση την Τετάρτη 6/9/23 στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Δράμας και θα μπορούν όλοι οι Δραμινοί να είναι εκεί είτε μας ψηφίζουν είτε δεν έχουν αποφασίσει ακόμη ποιόν θα στηρίξουν.

Θα διαπιστώσουν λοιπόν ότι η παράταξη ΠΟΛΗ+ΖΩΗ δεν ξέρει μόνο να υλοποιεί όπως μας είδαν στα 3,5 χρόνια που ήμασταν δημοτική αρχή, αλλά ξέρει να σχεδιάζει πολύ καλά το μέλλον της πόλης και των χωριών μας.

Ξέρει πολύ καλά να κοστολογεί το πρόγραμμά της, και ξέρει ακόμη καλύτερα από που θα βρει τα χρήματα για να το υλοποιήσει.

Το πρόγραμμά μας είναι όντως πολύ φιλόδοξο αλλά και αντάξιο των προσδοκιών των Δραμινών. Και πιστέψτε με είναι αντάξιο και των ικανοτήτων μας.

Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, το αποδείξαμε, θα το αποδείξουμε άλλη μια φορά αρκεί να μας δώσουν αυτήν την δυνατότητα οι συνδημότες μας.

Και δεν μιλώ για έργα υποδομών μόνο, γιατί εκεί σήμερα κανένας Δραμινός δεν αμφισβητεί ότι η παράταξη ΠΟΛΗ+ΖΩΗ και οι συνεργάτες του Κυριάκου Χαρακίδη μπορούν να υλοποιήσουν μεγάλα προγράμματα υποδομών.

Το έχουμε αποδείξει, τα βλέπουν καθημερινά τα έργα μας, μπορούν να μας συγκρίνουν με όποια δημοτική αρχή θέλουν.

Στο πρόγραμμα μας έχουμε εντάξει δράσεις που αφορούν την καθημερινότητα, τον κοινωνικό τομέα, την προληπτική ιατρική, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την παιδεία.

Σας υπόσχομαι ότι το πρόγραμμα μας είναι πάνω από τις προσδοκίες σας.

Θα δείτε έναν δήμο μετά το 2024 που θα τον ζηλεύουν όλοι .

Όλοι μαζί να πάμε τη Δράμα Μπροστά,

όλοι μαζί να χαράξουμε μια Νέα Ποιότητα Ζωής

για τον Δήμο και τους Δραμινούς.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε σήμερα όλοι εδώ”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑