Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 28th, 2023 | by fileto

0

Το κάλεσμα της Ειρήνης Βρανά…

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ Π. Ε ΚΑΒΑΛΑΣ

 Καθ’ οδόν προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου 2023, το μήνυμα του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη είναι «Κανένας εφησυχασμός, τίποτα δεν είναι δεδομένο»!

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι ξεκάθαρο. Θέλουμε μια Νέα Δημοκρατία, Αυτοδύναμη!

 Οι Εκλογές αυτές είναι δύσκολες , και πρέπει όλοι να ξαναψηφίσουμε!

Ο μόνος δρόμος για την χώρα μας ώστε να συνεχίσει τα βήματα της προς την ανάπτυξη με σταθερότητα και ρεαλιστικό σχεδιασμό.

Η Ν.Δ τιμήθηκε από το εκλογικό σώμα με ένα ποσοστό που δεν αμφισβητείται ως προς το μέγεθος της εμπιστοσύνης που έδειξαν στο πρόγραμμα του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη οι Έλληνες ψηφοφόροι, ωστόσο, οι κάλπες το πρωί της 25ης Ιουνίου θα είναι άδειες…

Και πρέπει να γεμίσουν από την εμπιστοσύνη σας που εκ νέου όλοι μαζί διεκδικούμε χωρίς έπαρση, χωρίς εφησυχασμό!

Με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής ο πήχης της αυτοδυναμίας ανεβαίνει λόγω του γεγονότος ότι μπορεί να έχουμε περισσότερα κόμματα στη Βουλή, έτσι η ισχυρή προτίμηση του ελληνικού λαού προς την Νέα Δημοκρατία που ανέδειξε η κάλπη της 21ης Μαΐου πρέπει να επιβεβαιωθεί!

Από την πλευρά μου σας καλώ και πάλι να κάνουμε μαζί τη νέα προσπάθεια για το Νομό Καβάλας ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς διαχωρισμούς, ανταγωνισμούς και χωρίς καμία ψήφο διαμαρτυρίας!

 Ο Νομός Καβάλας είναι έτοιμος να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της Ανάπτυξης γιατί έχει καθαρούς στόχους.

 Η Καβάλα μας, που στοχεύει μέσω του λιμανιού της, να ανοίξει διάπλατα την πόρτα της εξωστρέφειας και να διασυνδεθεί μέσω της υλοποίησης της Σιδηροδρομικής Εγνατίας με την ευρύτερη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Περιφερειακή Ενότητα μας  μπορεί αποφασιστικά να συμμετέχει στην συνολική ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού στην Δημόσια Υγεία και στην ευρύτερη δράση στην Κοινωνική Πρόνοια.

 Να μεταμορφωθεί η πόλη της Καβάλας σε μια Έξυπνη Ευρωπαϊκή Πόλη γιατί αυτό της αξίζει!

Να αναπτυχθεί ο Τουρισμός στο Νομό μας ακόμη περισσότερο και να δοθεί νέα πνοή στην επιχειρηματικότητα της περιοχής.

Να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο σε παγκόσμιο επίπεδο το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO που είναι οι Φίλιπποι.

 Να εργαστούμε για μία ακόμη πιο σύγχρονη διαχείριση του Πρωτογενούς τομέα με αρδευτικά δίκτυα σε Νέστο, Παγγαίο και Τενάγη Φιλίππων.

Να αναπτύξουμε δράσεις για την ανάδειξη των υπηρεσιών και των προϊόντων της Θάσου με πιστοποιημένο σήμα ποιότητας!

 Να γίνει ο Νομός μας ανταγωνιστικός στην δημιουργία νέων και καλύτερα αμοιβόμενων θέσεων εργασίας που θα συνδράμουν το δίχως άλλο και στον επαναπατρισμό του πιο αγαπημένου μας ανθρώπινου δυναμικού, των παιδιών μας, των νέων μας !

Για εμένα προσωπικά από οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκομαι η συνεχής έγνοια για τα προβλήματα των συμπολιτών μου και η βοήθεια που μπορώ να συνδράμω προς κάθε ανάγκη τους είναι προτεραιότητα.

Η αποτελεσματικότητα και η υλοποίηση των προαναφερομένων προς όφελος του συνόλου των συμπολιτών μου αποτελεί την ύψιστη αξία!

 Οι στόχοι ήδη έχουν δρομολογηθεί και με μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είμαστε σίγουροι ότι θα περπατήσουμε με σταθερό βηματισμό στο Μέλλον!

Τώρα είναι η Χρυσή Ευκαιρία της Περιφερειακής Ενότητας της Καβάλας και σε αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς!!

Ειρήνη Βρανά Υποψήφια Βουλευτής Π.Ε Καβάλας


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑