Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 20th, 2022 | by fileto

0

Πέθανε γνωστός ουρολόγος της Κομοτηνής

Έφυγε από τη ζωή ο για πολλά χρόνια Διευθυντής του Ουρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Κομοτηνής Κυριάκος Κυριαζής.

Σε μήνυμά τους, η Διοικήτρια, το ΔΣ και το Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη και θλίψης τους για τον αδόκητο θάνατο του ιατρού Κυριάκου Κυριαζή, καταθέτοντας τα θερμότατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος. «Υπήρξε στυλοβάτης και αρωγός επί σειρά ετών στο Ουρολογικό Τμήμα του Γ.Ν. Κομοτηνής, επιβλέποντας σε 24ωρη βάση όλα τα περιστατικά του, πρόθυμα και ακούραστα. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του!» τονίζει στο μήνυμά τους στελέχη και προσωπικό του Νοσοκομείου.

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης γράφοντας τα εξής:

Το Δ.Σ. του Ι.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ πληροφορήθηκε με αισθήματα θλίψης το θάνατο τoυ εξαίρετου συναδέλφου μας, συνταξιούχου ουρολόγου Κυριαζή Κυριάκου, ο οποίος υπηρέτησε την υγεία των πολιτών του Ν. Ροδόπης για πάνω από 30 χρόνια, με ήθος, αφοσίωση και συνέπεια τόσο από τη θέση του στο Γ.Ν. Κομοτηνής, όσο και από το ιδιωτικό του ιατρείο.

Διακρίθηκε για την άριστη επιστημονική του κατάρτιση, την ευγένεια και ευπρέπειά του, την ποιότητα του χαρακτήρα του, την εντιμότητα και ακεραιότητά του, λόγοι για τους οποίους η παρακαταθήκη που αφήνει αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς.

Για τους λόγους αυτούς, το Δ.Σ. του Ι.Σ. Ροδόπης, αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής α π ο φ α σ ί ζ ε ι  ο μ ό φ ω ν α:

· Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

· Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

· Να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους του συλλόγου στη σορό του.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑