Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 19th, 2023 | by fileto

0

Μεγάλη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη…

Εκκενώνονται Λουτρά, Αγνάντια, Αρίστηνο και Δωρικό

Πριν λίγα λεπτά έφτασε μήνυμα προς τους κατοίκους των Λουτρών, της Αγνάντιας, του Αρίστηνου και του Δωρικού για άμεση εκκένωση με κατεύθυνση προς την Αλεξανδρούπολη

Την ίδια ώρα 2 καναντέρ πέρασαν πάνω από την Κεραμωτή και κατευθύνονται προς Αλεξανδρούπολη για συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης πριν πέσει το σκοτάδι…

Παραμένει κλειστή στην Εγνατία Οδό, από τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ. μέχρι τον κόμβο Αρδανίου

Σε πλήρη εγρήγορση και ετοιμότητα βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία για την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Πυλαίας Φερών Αλεξανδρούπολης.

Διατέθηκαν, άμεσα, 21 Αστυνομικοί, με 12 οχήματα, με επικεφαλής τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Οι δυνάμεις ενισχύονται, ενώ στην περιοχή έχει μεταβεί και ο διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Αστυνομία διέκοψε -ακολουθώντας τις συστάσεις της Πυροσβεστικής, με την οποία βρίσκεται σε άμεση επαφή και συνεργασία- την κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, από τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ. μέχρι τον κόμβο Αρδανίου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Εθνικής Οδού Φερών – Αλεξανδρούπολης.

Η ΕΛ.ΑΣ. μεριμνά άμεσα για την ασφάλεια των πολιτών με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την προστασία τους, υπό αντίξοες συνθήκες.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑