Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 17th, 2022 | by fileto

0

Πληρωμένη απάντηση Γάκη στον Τοψίδη

Η χορηγία προς τον Εμπορικό Σύλλογο για την Black Friday είναι ιδιωτική

Ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΑΜΘ Χρήστος Γάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Απαντώντας στο Δελτίο Τύπου της «Περιφερειακής Σύνθεσης», θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως η χορηγία προς τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας για την διοργάνωση της BLACK FRIDAY, είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι χρήματα της Περιφέρειας.

Για τον λόγο αυτό και ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ευχαριστεί προσωπικά εμένα.

Ποτέ μέχρι σήμερα ΔΕΝ επιδίωξα την προσωπική μου προβολή, δαπανώντας  χρήματα της Περιφέρειας. Είναι κάτι το οποίο εξαρχής έχω ξεκαθαρίσει. Τα χρήματα της Περιφέρειας είναι για να γίνονται έργα.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η «Περιφερειακή Σύνθεση» εκτίθεται και αποδεικνύει πόσο πρόχειρα αντιμετωπίζει τα τεκταινόμενα στην Περιφέρεια μας.

Ελπίζω την επόμενη φορά, πριν προσπαθήσουν να προσβάλλουν με ψεύδη, εμένα και την Διοίκηση της Περιφέρειας, να φροντίσουν πρώτα να ενημερωθούν σωστά.

Κλείνοντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας για την διοργάνωση της BLACK FRIDAY .

Να ξέρουν πως όπου μπορώ να βοηθήσω, τόσο τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας όσο και άλλους φορείς, θα το κάνω.

ΓΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Το δελτίο τύπου της «Περιφερειακής Σύνθεσης»

Η Περιφερειακή Σύνθεση καταγγέλλει την «εκμετάλλευση» του Black Friday από τη Διοίκηση της ΠΑΜΘ

Εικόνα αποσύνθεσης παρουσιάζει και πάλι η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ που για άλλη μία φορά καταστρατηγεί κάθε έννοια λειτουργίας του θεσμού, προτάσσοντας ως «συνδιοργανωτή» σε καμπάνια ευαισθητοποίησης για τη στήριξη της τοπικής αγοράς της Καβάλας τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος!

Με άλλα λόγια, επιχειρεί να «βγάλει μπροστά» ένα συγκεκριμένο άτομο, πατώντας πάνω στον αγώνα και την αγωνία των θεσμικών φορέων του τόπου μας. Η κίνηση αυτή, εκτός του ότι δεν συνάδει με την θεσμική λειτουργία της Περιφέρειας ΑΜΘ, είναι ντροπιαστική και συνιστά εκμετάλλευση της προσπάθειας των φορέων της αγοράς και της επιχειρηματικότητας, για προσωπική προβολή.

Η Περιφερειακή Σύνθεση, προφανώς στηρίζει και υποστηρίζει τόσο το «Black Friday» της Καβάλας, όπως και τις προσπάθειες των Εμπορικών Συλλόγων και των Επιμελητηρίων όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ, αλλά δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να προσπαθεί να τις «εκμεταλλευτεί».

Επιπλέον, απαιτούμε από την διοίκηση της Περιφέρειας να στέκεται με υπευθυνότητα στο ύψος των περιστάσεων και να αφήσει κατά μέρος τους τακτικισμούς που προσβάλλουν και τη νοημοσύνη των πολιτών, αλλά και την ίδια τη λειτουργία του θεσμού της Περιφέρειας.

Βέβαια, αν όντως είχαν πραγματικό ενδιαφέρον για το μέλλον και την ανάπτυξη του τόπου μας, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες θα ήταν παρόντες στη συνεδρίαση συζήτησης και ψήφισης του Προϋπολογισμού (15/11), από την οποία απουσίασαν ομαδικά.

Επειδή, όμως το μόνο που νοιάζει τον καθέναν από τα μέλη της Διοίκησης είναι η προσωπική του προβολή, βλέπουμε να συμβαίνουν αυτές οι ανεκδιήγητες ενέργειες τις οποίες ως παράταξη καταγγέλλουμε στον πλέον αυστηρό τόνο!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑