Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 25th, 2023 | by fileto

0

Διακινούσε 9 λαθρομετανάστες

Συνελήφθη χθες (24-9-2023) το βράδυ σε Επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας  εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε κολώνα φωτεινού σηματοδότη, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 13-9-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑