Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 30th, 2023 | by fileto

0

Στον Έβρο ο Κ. Μητσοτάκης να “σώσει” τον Χρ. Μέτιο…

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ…

Επικοινωνιακό ναυάγιο ήταν η έλευση στον Έβρο του κυβερνητικού κλιμακίου με επικεφαλής τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη που έφτασε στην περιοχή για να ανακοινώσει τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης για την επούλωση των πληγών που άφησαν οι πυρκαγιές σε Έβρο, Ροδόπη και Καβάλα.

Την επόμενη μέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεσε σύσκεψη κυβερνητικών στελεχών για να εξετάσουν ποιά μέτρα θα ανακοινώσουν και ποιά μέτρα θα εφαρμόσουν από την επόμενη αντιπυρική περίοδο 2024.

Η όλη διαδικασία φαίνεται ότι δεν ευννοεί τον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο ο οποίος είναι εκτεθιμένος σε σκληρή κριτική τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης όσο και από τους υποψηφίους περιφερειάρχες μια και σε 40 μέρες θα έχουμε περιφερειακές εκλογές.

Ο ευνοούμενος υποψήφιος για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος που είναι και μόνη επιλογή του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ήδη πρόβλημα και απειλείται από τον Χριστόδουλο Τοψίδη που απευθύνεται σχεδόν στο ίδιο κομματικό ακροατήριο ψηφοφόρων.

Πλέον η ΝΔ έχει να διαχειριστεί και τις συνέπειες από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Έβρο και Ρόδο και στο επίπεδο των περιφερειακών εκλογών σε Ανατολική Μακεδονία- Θράκη και Νότιο Αιγαίο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό αποφασίστηκε να κηρυχθούν άμεσα αναδασωτέες οι καμμένες περιοχές στον Έβρο, ενω είχαν ήδη ανακοινωθεί τα μέτρα στήριξης για τους πληγέντες. Ο δε κ. Μητσοτάκης την Παρασκευή θα μεταβεί στην πυρόπληκτη Ρόδο.

Μετά ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Έβρο και ήδη ετοιμάζεται στο πλαίσιο της παρουσίας του στη ΔΕΘ να κάνει μια περιοδεία στα καμμένα με τον κ. Μέτιο, αλλά και με πληθώρα υπουργών ώστε να στηρίξει τον εκλεκτό του που κινδυνεύει…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑