Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 19th, 2023 | by fileto

0

Ο Θ. Μουριάδης χρεώνει στον Μέτιο την πεσμένη γέφυρα

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΟΚΚΑΛΑ

Σε εμφάνισή του σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης ρωτήθηκε για την πεσμένη γέφυρα, πράγμα πολύ φυσικό.

Ο ίδιος ανέφερε ότι εδώ και 4,5 χρόνια είναι πεσμένη και στην αναδρομή των γεγονότων είπε ότι στην αρχή όταν έπεσε η γέφυρα αναρωτιόταν όλοι στην Καβάλα (οι φορείς) σαν σε γαϊτανάκι ποιανού είναι η γέφυρα.

Άλλοι έλεγαν είναι του δήμου (η ΔΕΥΑΚ επί Αθανασιάδη την κατασκεύασε), άλλοι λέει ο Μουριάδης έλεγαν είναι της περιφέρειας…

Τελικά ο δήμαρχος Καβάλας έβγαλε πόρισμα και είπε στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ που τον ρώτησαν ότι …η γέφυρα ανήκει στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ!

Και συνεχίζει στον πληθυντικό: «Έπρεπε να δούμε γιατί έπεσε η γέφυρα, να δούμε εάν θα μπορούσε να συντηρηθεί το υπάρχον τμήμα ή να γκρεμιστεί όλη και να γίνει μια καινούργια»…

Μιλάει στον πληθυντικό ενώ ξεκαθάρισε ότι η πεσμένη γέφυρα είναι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Φυσικά για άλλη μια φορά, λες και η γέφυρα είναι του δήμου άρχισε τις δικαιολογίες, ότι λόγω κορωνοϊού δεν μπορούσαν να έρθουν οι μελετητές και άλλα τέτοια …κομψά!

Και ενώ η μελέτη δεν είναι έτοιμη, τι μας ξεφουρνίζει μέσω ΕΡΤ;

Μας αναφέρει ότι η μελέτη θα είναι έτοιμη τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και ήδη έχει προκριθεί το σενάριο να γκρεμιστεί η γέφυρα, να ενισχυθούν να βάθρα και να γίνει νέα που θα κοστίσει 5 εκατομμύρια….

Μα σε καφετζού πήγε ο άνθρωπος;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑