Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 4th, 2024 | by fileto

0

Μπλόκο στις Φέρες για διακινητές

Συνελήφθησαν χθες(3-1-2024)τις πρώτες πρωινές ώρες σε οικισμό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δύο ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τουςδράστες διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουνσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματοςκαι να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι δύο δράστες τράπηκαν πεζοί σε φυγή, πλην όμως ο συνοδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο των ερευνών και έπειτα από αναζητήσεις των αστυνομικών συνελήφθησαν πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στη Εθνική Οδό Κήπων -Αλεξανδρούποληςο παραπάνω οδηγός διακινητής καθώς επίσης καιτρεις ημεδαποί που επέβαιναν σεαγροτικό όχημα,με το οποίο όπως διαπιστώθηκε οι τρεις δράστες παρέλαβαν νωρίτερα τον διακινητή με σκοπό να εμποδίσουν τον εντοπισμό και τη σύλληψή του από τουςαστυνομικούς, με τον έναν εξ΄ αυτών να αντιστέκεται κατά τη σύλληψή του.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τα παραπάνω οχήματα, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑