Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 11th, 2022 | by fileto

0

Ποιός είναι ο Πινόκιο της Κομοτηνής;

Θαυμάσια δουλειά έκαναν ο Γρηγόρης Αβανίδης και η Βίκυ Βουρνιά στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής της Κομοτηνής όπου έχουν στήσει για τα Χριστούγεννα όλο το παραμύθι του Πινόκιο για τα παιδιά και τους μεγάλους…

Κόκκινη κλωστή δεμένη, τυλιγμένη στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής στην Κομοτηνή. Το παραμύθι του Πινόκιο ξετυλίγεται από τις 12 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2023.


Η αγαπημένη μαριονέτα που ονειρεύτηκε να γίνει πραγματικό αγόρι και τα κατάφερε «ζωντανεύει» για μικρούς και μεγάλους φίλους των παραμυθιών.

Ο Δήμος Κομοτηνής επέλεξε για τις φετινές γιορτές να δημιουργήσει στο φιλόξενο πάρκο της πόλης μια μικρή παραμυθοχώρα όπου οι γνωστοί ήρωες του Ιταλού συγγραφέα, Κάρλο Κολόντι μας παίρνουν από το χέρι και μας οδηγούν στη χώρα της φαντασίας.

Ο Πινόκιο, με συνοδοιπόρους τον Τζεπέτο, τον γρύλο και τη γαλάζια νεράιδα, περιμένει τους φίλους του από όλη τη Βόρεια Ελλάδα για να μοιραστούν τα μυστικά του μαγικού παραμυθιού.

Οι παραστάσεις είναι μοναδικές όπου και πάλι το φοβερό αυτό δίδυμο (Αβανίδης – Βουνιά) έβαλε το μαγικό του χέρι, αλλά πολλοί αναρωτιούνται ...ποιός είναι ο Πινόκιο της Κομοτηνής;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑