Stuttgart

Published on September 30th, 2022 | by fileto

0

Μηχανική και ενσωματωμένη όραση σε μια έκθεση

Η VISION, η κορυφαία εμπορική έκθεση μηχανικής όρασης στον κόσμο, πλησιάζει. Από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου 2022, στην έκθεση Messe Stuttgart.

Το πρόγραμμα των διαλέξεων για τις Ημέρες Industrial VISION ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μόλις εβδομάδες.

Με περίπου 70 διαλέξεις πρώτης τάξης, το μεγαλύτερο φόρουμ διαλέξεων στον κόσμο για τη βιομηχανία μηχανικής όρασης πρόκειται να είναι ένα συναρπαστικό γεγονός.

Εκτός από το πρόγραμμα που πραγματοποιείται επί τόπου στην αίθουσα Alfred Kärcher (Αίθουσα 8, Περίπτερο C70), το VISION θα προσφέρει και φέτος δωρεάν ζωντανή ροή και βίντεο με συμμετοχές.

O Florian Niethammer, Επικεφαλής Εμπορικών Εκθέσεων & Εκδηλώσεων στη Messe Stuttgart δήλωσε: «Πέρυσι, η ζωντανή ροή μας παρακολούθησαν σχεδόν 1.000 άτομα σε 43 χώρες κατά τη διάρκεια των τριών ημερών. Θέλαμε να επιτρέψουμε σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν στο VISION ψηφιακά.

Βλέπουμε επίσης το 2022 ως μια εξαιρετική ευκαιρία να επεκτείνουμε τη διεθνή μας εμβέλεια μέσω της υπηρεσίας ζωντανής ροής και βίντεο κατ’ απαίτηση, και θα το προσφέρουμε ξανά.»

Σχετικά με τη VISION

Η κορυφαία εμπορική έκθεση μηχανικής όρασης στον κόσμο θα πραγματοποιηθεί στο Messe Stuttgart από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου 2022.

Το VISION λαμβάνει χώρα σε διετή κύκλο και καλύπτει ολόκληρο το φάσμα της τεχνολογίας μηχανικής όρασης. Η εμπορική έκθεση χαρακτηρίζεται από πρωτοκλασάτους εκθέτες, ισχυρή διεθνή παρουσία και ποικίλο συνοδευτικό πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες για το VISION μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.vision-fair.en

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑