Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 22nd, 2023 | by fileto

0

Όπως παλιά στην Ερυθρού και ένα ποτάμι αναμνήσεις…

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Πάνω από χίλιοι κάτοικοι κάθε ηλικίας μαζεύτηκαν στην Ερυθρού Σταυρού μεταξύ Μητροπόλεως και Δαγκλή για να αποτίνουν φόρο τιμής στις αναμνήσεις της χαμένης νιότης όπου τα νιάτα της Καβάλας έδιναν το καθημερινό ραντεβού τους.

Το ραντεβού αυτή τη φορά δόθηκε Σαββάτο βράδυ 21 Οκτωβρίου και με καλεσμένο τον αειθαλή τραγουδιστή των προηγούμενων δεκαετιών Πασχάλη που ξεσήκωσε το πλήθος.

Για όσους δεν γνωρίζουν η οδός Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα τις δεκαετίες 80-90 ήταν το σημείο συνάντησης της νεολαίας της πόλης και του νομού μια και εκεί υπήρχαν τότε οι καφετέριες και οι ντισκοτέκ που τραβούσαν την διασκέδαση.

Το Μικρό Καφέ στην αρχή και μετά οι ντίσκο στο ισόγειο του ξενοδοχείου Εσπέρια και του Ωκεανίς, αλλά και τα άλλα στέκια έδιναν έναν άλλο τόνο στην Ερυθρού…

Φυσικά τα τρία τελευταία χρόνια κάποιοι που ήθελαν να αναβιώσουν τις αναμνήσεις πήραν την πρωτοβουλία και διοργανώνουν ένα πάρτι που κάθε χρόνο φέρνει και περισσότερους στην Ερυθρού όπου παίζονται τραγούδια των δεκαετιών 70-80-90 και πέραν των νεανιών της τότε εποχής που δίνουν το παρών έρχονται και νεότεροι που δεν ήταν καν γεννημένοι τότε για να μάθουν κάτι από την ιστορία της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας μιας άλλης εποχής!  


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑