Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 21st, 2023 | by fileto

0

Αύριο ο Βασίλης στο Κάτω Νευροκόπι

ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ

Από σήμερα Παρασκευή μέχρι και το Σάββατο 29 Ιουλίου, ανοίγουν τις πύλες τους τα «Ακρίτεια 2023», με πλήθος εκδηλώσεων και κεντρική εκδήλωση ορόσημο, τη μεγάλη συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Φέτος, συμπληρώνονται 40 χρόνια από τη μέρα που ο τότε δήμαρχος Κ. Νευροκοπίου Παύλος Αμαραντίδης, είχε αναβαθμίσει και ξεκινήσει τα «Ακρίτεια» με τη μορφή που έχουν σήμερα.

Τα «Ακρίτεια» αποτελούν τη μεγαλύτερη γιορτή για την περιοχή του λεκανοπεδίου Κ. Νευροκοπίου και λειτουργούν με την έννοια ενός μεγάλη ανταμώματος για τους απανταχού Νευροκοπιώτες, όπου κι αν βρίσκονται.

Από τις σπουδαιότερες εκδηλώσεις, είναι η μεγάλη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου το Σάββατο 22 Ιουλίου στην πλατεία Νευροκοπίου, με τίτλο «50 χρόνια Βασίλης Παπακωνσταντίνου». Ο ίδιος καλλιτέχνης, είχε δώσει επίσης μια μεγάλη συναυλία, πριν από 40 χρόνια στο Νευροκόπι.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου, παραδοσιακή βραδιά με τους: Μάρκο Φαϊτα, Ηρακλή Σιδέρη, Γιάννα Φάφα, Γιάννη Κουφό και Χάρη Τσιπουρίδη. Ώρα 21.30

Επίσης, στις 25 Ιουλίου και ώρα 21.30, στην πλατεία συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα και Γιάννη Μηλιώκα.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου και ώρα 22.00, μεγάλη μουσική βραδιά με τους Στάθη Τσαϊρίδη, Αντώνη Νικηφορίδη, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γιάννη Καμπά, Χάρη Κεφαλίδη, Άλκη Κεφαλίδη, Λάζαρο Κεφαλίδη, Κώστα Αμοιρίδη, Θοδωρή Γεωργιάδη, Γιάννη Ωραιόπουλο Γιάννη Κεσαπίδη και Δημήτρη Σαχινίδη.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου και ώρα 21.30, συναυλία με την Ιουλία Καλλιμένη στην πλατεία.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑