Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 25th, 2023 | by fileto

0

Συλλήψεις διακινητών στη Δράμα…

Συνελήφθησαν χθες (24-10-2023) το πρωί στην Εθνική οδό Δράμας – Αμφίπολης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. 

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο δράστης εισήλθε και παρέμενε παράνομα στη χώρα ενώ για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 11-9-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι παραπάνω αστυνομικοί εντόπισαν και έναν ακόμη αλλοδαπό, ο οποίος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου από κοινού με έναν άγνωστο δράστη – οδηγό τρίτου Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, ο οποίος διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται,  λειτουργούσαν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων στο όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑