Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 10th, 2023 | by fileto

0

Αποχώρηση Μήτρα από Εριφυλλίδη λόγω ΣΥΡΙΖΑ…

Αποχώρησε ο Θόδωρος Μήτρας από την παράταξη του Γιάννη Εριφυλλίδη και έπεται συνέχεια…

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα h ήταν μια προσωπική επιλογή η οποία εδραιώθηκε μέσα μου μετά και την παρότρυνση πολλών ανθρώπων που γνωρίζουν την γενικότερη στάση ζωής μου.

Κανένα κέρδος ή πλεονέκτημα δεν μπορεί να αποκτηθεί αν θυσιάσει κάποιος την υπόληψη του, το όνομα του, την συνείδηση του, την καλοπιστία του, τις αρχές και την αξιοπρέπεια του. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος σέβεται την κοινωνία την οποία ζητάει να υπηρετήσει υπερβαίνοντας το ατομικό συμφέρον και με ανυπέρβλητο το αίσθημα δικαιοσύνης. Θεωρώ ότι είναι ύψιστο καθήκον να συμφωνούν τα λόγια με τις πράξεις μας.

Η σημασία του σεβασμού για εμένα είναι από τις πιο θεμελιώδεις ηθικές αξίες. Ο σεβασμός δίνεται και λαμβάνεται . Δεν μπορεί να μετρηθεί σαν ποσότητα, δεν μπορεί ν αγοραστεί ούτε μπορεί να διαπραγματευτεί. Χτίζεται με τον χρόνο και μπορεί πολύ εύκολα να χαθεί μέσα σε ένα πεντάλεπτο τηλεφώνημα.

Η πρόθεση μου να ασχοληθώ με τα κοινά σε επίπεδου δήμου, της Καβάλας και των Φίλιππων, ήταν σταθερή και παραμένει αταλάντευτη. Όπως έχω πει επίσης στις τοπικές εκλογές δεν πρέπει να έχουν ανάμειξη οι πολιτικές παρατάξεις. Το ίδιο είχα πει και στον Γιάννη Εριφυλλίδη. Μετά την χθεσινή επίσημη ανακοίνωση στήριξης από τον ΣΥΡΙΖΑ προς το πρόσωπο του κατόπιν εγγράφου αιτήματος του (και μάλιστα με σύναψη προγραμματικής συμφωνίας 10 σημείων σύμφωνα με το γραπτό δελτίο τύπου των μελών των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ του Δήμου Καβάλας) – κάτι το οποίο αγνοούσα παντελώς- θα ήμουν αντίθετος σε αυτά που δήλωνα.

Όλοι έχουμε ιδεολογική ταυτότητα. Προφανώς.
Στις τοπικές εκλογές όμως την αφήνουμε σπίτι μας.
Ανακοινώνω την λύση της συνεργασίας μου με τον συνδυασμό «η Καβάλα μπροστά» του Γιάννη Εριφυλλίδη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑