Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 7th, 2022 | by fileto

0

Τραγωδία στην Προσοτσάνη Δράμας

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίσσεται από χθες βράδυ στην Προσοτσάνη Δράμας, καθώς μία γυναίκα αναζητούσε εναγωνίως τους γονείς της, μετέβη στο σπίτι τους ύστερα από αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες να τους εντοπίσει και όταν έφτασε στο σπίτι διαπίστωσε ότι είναι νεκροί.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα και έγκυρες πληροφορίες από τον «Πρωινό Τύπο» Δράμας, σήμερα το πρωί, 64χρονος στην Προσοτσάνη, σκότωσε τη σύζυγό του, 59 ετών, και μετά αυτοκτόνησε.

Όπως μεταδίδει το newsit, οι κάτοικοι του χωριού τις τελευταίες ώρες είναι συγκλονισμένοι με τη νέα γυναικοκτονία που συνοδεύτηκε και από την αυτοκτονία του δράστη. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια του 64χρονου. Ο δράστης και αυτόχειρας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα την σύζυγό του, στο σαλόνι του σπιτιού και έπειτα με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η μία από τις δύο κόρες του ζευγαριού που μένει στην περιοχή της Προσοτσάνης και έχει τρία παιδιά πήγε σήμερα γύρω στις οκτώ και μισή στο πατρικό της σπίτι. Εκεί βρήκε τους γονείς της νεκρούς. Το άψυχο σώμα της μητέρας της, βρισκόταν στο σαλόνι του διαμερίσματος, ενώ πατέρας της είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στην ζωή του στην τουαλέτα του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 59χρονη, μπορεί να έμενε μαζί με το σύζυγό της, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν τα πήγαιναν καλά. Του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Μάλιστα όπως ανέφεραν άτομα από τον κοινωνικό κύκλο του ζευγαριού στο newsit.gr, η 59χρονη είχε αναφέρει στον 64χρονο σύζυγο της ότι σήμερα σκόπευε να φύγει από το σπίτι.

Οι εντάσεις και οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι, που είχε τρία εγγόνια, ήταν αλλεπάλληλες το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους, βρίσκονταν σε διάσταση με την γυναίκα να ζητάει επίμονα την έκδοση του διαζυγίου, ωστόσο ο 64χρονος σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελε να τη δει να φεύγει από το σπίτι τους.

Παρόλα αυτά κάνεις τόσο από την πλευρά των συγγενών τους όσο και των φίλων τους δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτή την εξέλιξη. Ο 64χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή της καθώς διατηρούσε κατάστημα εστίασης δίπλα από τα δικαστήρια της πόλης της Δράμας.

φωτο: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑