Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 13th, 2023 | by fileto

0

Υποψήφιος βουλευτής προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΥΠΟΠΤΟΣ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ;

Την προσαγωγή του υποψήφιου βουλευτή για τον Νομό Καβάλας, Γιάννη Γιαγκίδη για εξακρίβωση στοιχείων από τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές της πόλης καταγγέλλει η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ, όπως επίσης και το ότι δύο στελέχη του ΚΚΕ υπέστησαν επίσης έλεγχο σε χειραποσκευές, με πρόσχημα τον έλεγχο για ναρκωτικά.

Η ανακοίνωση-καταγγελία του ΚΚΕ Καβάλας

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη, στοχευμένη και προκλητική στάση των αστυνομικών και των λιμενικών αρχών της πόλης απέναντι σε δύο στελέχη του Κόμματος, που παρότι από την πρώτη στιγμή δήλωσαν την ιδιότητά τους, υπέστησαν έλεγχο σε χειραποσκευές, με πρόσχημα τον έλεγχο για ναρκωτικά! Προσήγαγαν δε για εξακρίβωση στοιχείων το Γιάννη Γιαγκίδη, γνωστό σε όλη την πόλη συνδικαλιστή, πρόεδρο του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, μέλος της ΕΠ ΑΜ-Θ και υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά πως τα στελέχη και τα μέλη, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ βρίσκονται σταθερά στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε μια πορεία κλιμάκωσης των διώξεων απέναντι στο ΚΚΕ, συνδέεται με προηγούμενες όπως η απαίτηση από κλιμάκιο του ΚΚΕ να μη διακινεί κομματικό υλικό στην παραλιακή ζώνη, το ξήλωμα κάθε μέσου επικοινωνίας του ΚΚΕ, η προσαγωγή και άσκηση δίωξης με εντολή εισαγγελέα στο Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή.

Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι μπορούν με τέτοιου είδους διώξεις να περιορίσουν τη δράση και την απήχηση της πολιτικής του ΚΚΕ. Οι προκλητικές αυτές ενέργειες μπροστά και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές δε θα μείνουν αναπάντητες. Ούτε από το ΚΚΕ, ούτε από τον λαό που το στηρίζει! Το μήνυμα που επιχειρούν να στείλουν έχει μάλλον λάθος παραλήπτη!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑